Δελτίο ¨Τύπου “Επόμενη Μέρα”

  Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ
 Στο Νησί μας δεν θα έπρεπε να υπάρχουν πράγματα που μας χωρίζουν. Αντίθετα η αγάπη για τον τόπο μας θα έπρεπε να μας ενώνει. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κακές πρακτικές που μας διαφοροποιούν. Ακόμη χειρότερα, υπάρχουν λάθος νοοτροπίες για το πως ασκείται η δημόσια διοίκηση και γενικότερα, για το πως λειτουργεί η τοπική μας αυτοδιοίκηση.
 Το σύστημα διαφθοράς που αποτελεί τον κύριο λόγο εξαιτίας του οποίου, δεν έχουν γίνει πολλά από όσα θα έπρεπε να έχουν γίνει στο νησί μας, αποκαλύπτεται στα μάτια όλων των συμπατριωτών μας και φίλων μας μέρα με την ημέρα .
 Είναι στο χέρι μας να το ανατρέψουμε όπως είναι στο χέρι των αρχών να το αποκαλύψουν. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για την Μύκονο υπάρχει και είναι εδώ, για όλους όσους αντιλαμβάνονται και σέβονται τη διαχωριστική γραμμή που βρίσκεται μεταξύ ήθους και διαφθοράς, διαφάνειας και απεγνωσμένης προσπάθειας συγκάλυψηςΤο οικονομικό σκάνδαλο που ταλανίζει τον τόπο μας απέδειξε ότι όλοι οι υπάλληλοι δεν είναι οι ίδιοι, αφού κάποιοι εγγράφως αποκάλυπταν το πρόβλημα ενώ άλλοι το συγκάλυπταν. Αυτό προκάλεσε και την δυναμική αντίδραση συγκεκριμένων συμβούλων της πλειοψηφίας, οι οποίοι και ανεξαρτητοποιήθηκαν. Είναι καθολική η πλειοψηφία των Μυκονιατών που επιλέγουν ξεκάθαρα με ποια πλευρά πρέπει να συμπορευτούν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μετά τα τελευταία γεγονότα όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με την παρούσα Δημοτική Αρχή και διαχωρίζουν την θέση τους.
Αυτό είναι ένα ευχάριστο μήνυμα για όλους εμάς και ταυτόχρονα ένας δυσάρεστος προάγγελος εξελίξεων για όσους εκθέτουν το νησί μας. Για την Δημοτική παράταξη ‘’ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ-ΜΕΡΑ’’
 
 Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος24/04/2010 3:17 PM
 
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.