ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ..

Η Τένια Μακρή παρουσίασε τα βιβλία της ΓΙΑΤΙ Σ' ΑΓΑΠΩ και ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙσήμερα το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα της Αδελφότητας Ανωμεριτών. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου, "Ανωμερίτισσες", και οι εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Το Βιβλίο.
Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα ανέφερε η κα Μακρή και αρκετές οι ερωτήσεις και οι απορίες από τους παραβρισκόμενους.

Ποια είναι :
Η Τένια Μακρή είναι Οικογενειακή Σύμβουλος και Ειδική σε θέματα Σχέσεων, με σπουδές στην Ελλάδα και την Αμερική.
Εργάστηκε στον ΟΑΕΔ για πολλά χρόνια ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες. Συνεργάστηκε με το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, δίδαξε στο Μεταπτυχιακό Τμήμα της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και εκπροσώπησε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή κοινότητα σε θέματα Εγκεφαλικών Κακώσεων. Στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων υπηρέτησε ως σχολική σύμβουλος, δημιούργησε τη Σχολή Γονέων και καθιέρωσε τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των μαθητών του Λυκείου.
Για 15 χρόνια εργάζεται στην τηλεόραση όπου, εκτός της δικής της εκπομπής "ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ" στο Mega , έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές όπως "Πρωινός Καφές", "Πες το στη Σεμίνα", "ʼλλοι Καιροί", "Επιτέλους Μαζί", "Τέτ α Τέτ", "ΟΛΕ", "Η Ζωή είναι Ωραία", "Ζούγκλα", "Μπορώ", " PR ", κλπ.
Επίσης, πραγματοποιεί πολλές ομιλίες και Σεμινάρια, στην Αθήνα και την επαρχία, ενώ άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενηθεί στις περισσότερες εφημερίδες και περιοδικά. Η μόνιμη στήλη που διατηρούσε, επί 3 χρόνια, στο περιοδικό ΕΙΝΑΙ, με θέματα σχέσεων, αποτέλεσε και το έναυσμα για το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.
Απόσπασμα από την ιστοσελίδα της

Μετά το τέλος της παρουσίασης η συγγραφέας υπόγραψε τα βιβλία της και μίλησε με όλους τους παρεβρισκόμενους.

 

Τιμή : 14,90 €
Σελίδες : 318
Εξώφυλλο : Μαλακό
Διαστάσεις : 14X21 εκ
Κυκλοφόρησε : 2005
Εκδότης : ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

Τιμή : 15 €
Σελίδες: 320
Σχήμα: 14*20,5
Έτος Έκδοσης: 2006
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ
Κατάσταση Έκδοσης: ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Εκδότης: Ελληνικά Γράμματα

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.