Αγιασμός στο Αθλητικό Σωματείο

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΝΩ ΜΕΡΑ"
Ο αγιασμός και η έναρξη της αθλητικής σεζόν, για το Αθλητικό Σωματείο ΑΝΩ ΜΕΡΑ, έγινε σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου, στο γήπεδο της Καρδαμίδας. Παρόντες όλοι οι αθλητές της ομάδας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣΑΜ. Σε μια σεμνή τελετή, στην αυλή των πρόσφατα ανακαινισμένων αποδυτηρίων του γηπέδου, δόθηκαν οι ευχές και οι υποσχέσεις για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.
Αισθητή η απουσία του Προέδρου Κωνσταντίνου Ξενάριου, όμως ο κος Θανάσης Κουσαθανάς Μέγας, στάθηκε επάξια στη θέση του προσωρινού Προέδρου του Σωματείου και καλωσορίζοντας την ομάδα και όλους τους παρευρισκόμενους είπε:
"Αιδεσιμότατοι, κύριε Δήμαρχε, κύριοι Σύμβουλοι, αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας, αγαπητοί μας αθλητές, κυρίες και κύριοι.
Με χαρά σας καλωσορίζουμε στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο που ξεκινά με την προετοιμασία της ομάδας μας από σήμερα και ευχόμεθα η φετινή χρονιά να μας φέρει σημαντικές νίκες και η ομάδα μας να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια στην κατηγορία της.
Θέλω να επισημάνω ότι το Αθλητικό Σωματείο ΑΝΩ ΜΕΡΑ έχει όλες τις προδιαγραφές, όλες τις δυνατότητες και όλο το έμψυχο υλικό για να χτυπήσει φέτος πρωταθλητισμό, να χτυπήσει φέτος την πρωτιά. Σε αυτό θα βοηθήσει βέβαια σημαντικά και η σοβαρή πρόσφατα βελτιωμένη μας υποδομής στο χώρο του γηπέδου. Ενός γηπέδου από τα λίγα των Κυκλάδων που σήμερα διαθέτει χλοοτάπητα, πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση φωτισμού προβολέων, ανακαινισμένα αποδυτήρια, βελτιωμένους υπαίθριους χώρους, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και γενικότερα πλήρη ανάπλαση των αθλητικών χώρων.
Ένα μεγάλο έργο στην ʼνω Μερά που στοίχισε πάνω από 300.000 ευρώ, ποσόν το οποίο κάλυψε ο Δήμος Μυκόνου. Γι αυτό αισθανόμαστε την υποχρέωση όλοι εμείς να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο τόσο για την πραγματοποίηση αυτού του έργου όσο και για τη χρηματοδότηση του προς το σωματείο μας που θα βοηθήσουν την ομάδα αλλά και τα παιδιά μας να έρθουν πιο κοντά στο αθλητικό πνεύμα και να αναδειχθούν στη θέση που τους αξίζει.
Ευχαριστούμε επίσης τους φίλους του σωματείου που στηρίζουν αυτή μας την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας κο Τσικόπουλο και όλο το αθλητικό δυναμικό μας. Τη Μονή Τουρλιανής που μας παραχώρησε αυτόν το χώρο και τους συνεργάτες συμβούλους του σωματείου μας που καθημερινά στηρίζουν αυτό το έργο. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που είσαστε στο ξεκίνημα όλοι εδώ και σας καλούμε να ενισχύσετε και φέτος την ομάδα μας, να τη στηρίξετε με την παρουσία σας και να την εμψυχώνετε σε κάθε αγώνα που δίνει στο γήπεδο αυτό ώστε να έχει μόνο νίκες και άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Κυρίες και κύριοι, ανέλαβα την Προεδρία ύστερα από την τιμή που μου έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΑΜ, μετά την αναπάντεχη απώλεια του αγαπητού σε όλους μας προέδρου Κώστα Ξενάριου, του αγωνιστή, του άξιου Προέδρου, που τίμησε τη θέση αυτή για πάρα πολλά χρόνια αγωνιζόμενος με όλες τους τις δυνάμεις, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του σωματείου και προβάλλοντας πάντα τον υγιή Αθλητισμό στην τοπική μας κοινωνία.
Για όλους εμάς ο Κώστας Ξενάριος συνεχίζει να είναι ανάμεσα μας, συνεχίζει να είναι ο πρόεδρος του σωματείου μας, συνεχίζει να μας οδηγεί. Εμείς, έχουμε δεσμευτεί όλοι μαζί, τιμώντας τη μνήμη του, να συνεχίσουμε ενωμένοι το έργο του, ώστε τα όνειρα που είχε για την ομάδα της ʼνω Μεράς να γίνουν πραγματικότητα".
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ζήτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Ξενάριου, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του γηπέδου και μετά την ανταλλαγή των ευχών, ακολούθησε κέρασμα σε καφετέρια της ʼνω Μεράς.

Εμείς δε μένει παρά να ευχηθούμε στο ΑΣΑΜ κάθε επιτυχία…!!

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.