Φωτιά σε θαμνώδη περιοχή στα Κανάλια

FOTIA
FOTIA

Φωτιά σε θαμνώδη περιοχή στα Κανάλια

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα αργά το απόγευμα, (20:30) όταν από απροσεξία των κατοίκων της περιοχής ξέσπασε φωτιά σε θαμνώδη περιοχή κοντά σε κατοικημένη περιοχή στα Κανάλια. Η φωτιά προς στιγμήν δεν απείλησε σπίτια αλλά η ένταση της και το μέτωπο της προκάλεσαν την αναστάτωση σε ολόκληρη την περιοχή και το νησί. Ανάστατοι οι κάτοικοι βγήκαν στο δρόμο προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά με ότι μέσο διέθεταν.

Αμέσως τέθηκε σε επιφυλακή το τμήμα της πυροσβεστικής του Δήμου Μυκόνου και στο τόπο της πυρκαγιάς βρέθηκαν τα δύο πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου, ιδιωτικά βυτιοφόρα οχήματα πλήθος εθελεντών, δημοτικών συμβούλων παρουσία του κ.Δημάρχου για τον επί τόπου συντονισμό της κατάστασης. Η πρόσβαση για τα πυροσβεστικά οχήματα ήταν δύσκολη με αποτέλεσμα η φωτιά να κατασβέστει μία ώρα αργότερα χωρίς να υπάρξουν ζημιές σε σπίτια και αποτεφρώνοντας μόνο ξερά χόρτα. Σε επιφυλακή για αναζωπύρωση παρέμεινε το πυροσβεστικό σώμα του Δήμου.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.