ΤΕΕ Μυκόνου

Ο σύλλογος καθηγητών του ΤΕΕ Μυκόνου έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του για την σχολική χρονιά 2005-2006, σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα στο καφέ – εστιατόριο Αλέγρο.
Ο Διευθυντής του ΤΕΕ, κ Γιώργος Ρουσσουνέλος ευχήθηκε στους συνάδελφους καλή χρονιά, με υγεία, χαρά και γεμάτη δημιουργία. Αναφέρθηκε στην αυξημένη πρόοδο των μαθητών του ΤΕΕ και στην επιτυχή συνάντηση των καθηγητών με τους γονείς και κηδεμόνες, σήμερα το απόγευμα κατά την διάρκεια της παράδοσης των ελέγχων προόδου των μαθητών.
Η εκδήλωση του ΤΕΕ Μυκόνου μας θυμίζει πάντα τα φοιτητικά μας χρόνια, τότε που ήμασταν αυθόρμητοι και με παρά πολύ όρεξη και όνειρα να πετύχουμε τα πάντα. Η εναλλαγή προσώπων στο σύλλογο κάθε χρονιά δίνει διαφορετικό χρώμα και κάθε χρονιά η καθιερωμένη βασιλόπιτα είναι η επιβράβευση των προσπαθειών όλων των καθηγητών του ΤΕΕ, που προσπαθούν μέσα από δύσκολες συνθήκες και πενιχρές παροχές να υλοποιήσουν το δύσκολο έργο τους.
Το χρυσό φλουρί, μια ευγενική προσφορά του Γιώργου Σταμούλη, έπρεπε να πάει στον Μαθηματικό και «φρέσκο χαζομπαμπά» της παρέας τον Δημήτρη, και πήγε ! Οι δύο μέρες άδεια που τηρεί το "παραδοσιακό" πρωτόκολλο θα τον φέρουν για λίγο κοντά στην οικογένεια του και θα θυμάται για πάντα το φλουρί της πίτας του 2006. Του ευχόμαστε να του ζήσει και πάντα τέτοια.
Εμείς ευχόμαστε ένα καλύτερο μέλλον, στο οποίο θα διαπρέψουν οι αυριανοί μαθητές μας. Καλή χρονιά και του χρόνου.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.