Συνέντευξη Τύπου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

epimelitiro
epimelitiro

Κοινή Συνέντευξη Τύπου διοργανώνει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, στις 15.00 το Επιμελητήριο Κυκλάδων με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς με αφορμή την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τα παραπάνω Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννης Ρούσσος, καθώς και οι Πρυτάνεις των δύο Πανεπιστημίων, ο καθηγητής Σπυρίδων Κίντζιος, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο καθηγητής Άγγελος Κότιος, του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τα δύο Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάληψης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των παραγωγικών δυνάμεων, την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την προστασία της απασχόλησης, την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής και την ανάληψη καινοτόμων δράσεων. Επιπλέον, θα αναλυθούν οι στόχοι των συνεργασιών αυτών και θα παρουσιαστούν οι πρώτες ενέργειες που περιλαμβάνει το κοινό πλαίσιο δράσης.

Τη Συνέντευξη Τύπου μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος μέσω livestreaming στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο youtube youtube.com/user/kyklades07/live και στη σελίδα του στο facebook facebook.com/cycladeschamber.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.