– Π.Σ.Α.Π. – Α.Ο.Μ. 9 – 5 !

Α.Ο.Μ. : 5
Π.Σ.Α.Π. : 9

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά προς τιμήν του αείμνηστου Προέδρου του Α.Ο. Μυκόνου Αντώνη Κυραντώνη από τους παλαιμάχους του Α.Ο. Μυκόνου και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Π.Σ.Α.Π. σήμερα, 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου.
Ρότσα, Μανωλάς, Βαμβακούλας, Αντωνίου, Ξανθόπουλος, Φρατζέσκος, Σαραβάκος, Αθανασίαδης, Παϊπέτης, Πολύζος, Δομάζος σούταραν σήμερα στον τάπητα του γηπέδου στον Κόρφο και πλήθος κόσμου απόλαυσε μοναδικές στιγμές παρακολουθώντας τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.
Η ανταπόκριση των παλαιμάχων των δύο ομάδων ήταν συγκινητική και του κόσμου ακόμα περισσότερη που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου. Αξίζουν συγχαρητήρια, ιδιαίτερα στους παλαίμαχους του Α.Ο. Μυκόνου που με φρέσκια την μνήμη για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου τους προέδρου και φίλου Αντωνή έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδειξαν τις ικανότητες τους απέναντι στα μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Φυσικά, και η κινητοποίηση των παλαιμάχων του Π.Σ.Α.Π ήταν εντυπωσιακή και αρκετοί από αυτούς έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί και επέστρεψαν αυθημερόν.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Α.Ο. Μυκόνου πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Αντώνη Κυραντώνη. Αναμνηστικά δώρα έδωσαν και οι παλαίμαχοι του Α.Ο. και του Π.Σ.Α.Π. στην οικογένεια οι οποία και ευχαρίστησε όλους του παράγοντες για την εκδήλωση που διοργάνωσαν στην μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου.
Νωρίτερα το μεσημέρι στις 13.00 στο Δημαρχείο Μυκόνου, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όπου και τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα. Ο Μανωλάς Στέλος μιλώντας προς τον Δήμαρχο και τους παραβρισκόμενους ευχαρίστησε εκ μέρους της Π.Σ.Α.Π. για την πρόσκληση που τους έγινε, να βρεθούν στο όμορφο νησί μας όπως ιδιαίτερα χαρακτήρισε το οποίο από την πρώτη στιγμή τους μεταφέρει το αίσθημα της φιλοξενίας, της αγάπης και της χαλάρωσης.
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με νίκη 9-5 υπέρ των παλαίμαχων του Π.Σ.Α.Π..
Πλήθος κόσμου χειροκροτούσε τους παλαίμαχους και των δύο ομάδων.
Ευχαριστούμε όλους όσους έτρεξαν για να μας χαρίσουν τις στιγμές αυτές.
Αντώνη σε χαιρετάμε όλοι.

Α.Ο.Μυκόνου Π.Σ.Α.Π. ΛΑΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ ΡΟΤΣΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΒΡΟΥΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΠΕΤΗΣ ΔΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΚΑΜΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΜΑΖΟΣ ΜΙΜΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   ΚΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ   ΞΕΝΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ   ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.