Ποτάκι και κουβεντούλα..

Χαλάρωσε όλους το ποτάκι στο blu-blu που διοργάνωσε ο εκλογικός συνδυασμός του Χρήστου Βερώνη "πρώτα η μύκονος". Βρισκόμαστε στην καρδιά των δημοτικών εκλογών της Κυριακής και η συνάντηση αυτή, προεκλογική μεν, μη πολιτική δε, χαρακτηρίστηκε από δύο γεγονότα. Το ένα είναι ότι οι Μυκονιάτες και ιδιαίτερα η νέα γενιά, που παραβρέθηκε στο γνωστό καφέ μας, γνώρισε τον Χρήστο και όχι τον Δήμαρχο Βερώνη. Το δεύτερο ότι φεύγοντας από εκεί όλοι ένιωσαν ότι τέτοιου είδους συναντήσεις θα αρχίσουμε να ζούμε πιο τακτικά.
Στο χώρο του καφέ παραβρέθηκαν οι πολιτικά και οι χρονολογικά "νέοι" σύμβουλοι του συνδυασμού οι οποίοι μίλησαν στο κοινό με απλά λόγια, χωρίς βήμα, χωρίς χαρτιά και επιχειρήματα. Τη Μαριγούλα, τον Νίκο, τον Απόστολο, τον Παναγιώτη, τη Βένια, τη Δέσποινα, την Ελένη και τον Μιχάλη τους συναντάμε σχεδόν καθημερινά στο νησί μας.
Απλοί άνθρωποι και αυτοί, με τις δουλειές τους και τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας τους. Σήμερα όμως μας είπαν ότι ένα κομμάτι από την ζωή τους επιλέγουν να το αφιερώσουν για την επίλυση των δικών μας καθημερινών προβλημάτων, για το δικό μας κάθε μέρα. Γεγονός που τους τιμάει ιδιαίτερα όπως οι ίδιοι ανέφεραν.

Στο δεύτερο ποτάκι τα "πηγαδάκια" και τα πειράγματα ήταν άφθονα με αποτέλεσμα να χαλαρώσουν όλοι τους και να έρθουν πιο κοντά. Ο κόσμος θέλει απλά πράματα, πόσο μάλλον η νέα γενιά που τα φώτα της πολιτικής αυλαίας είναι μακριά από την δική τους καθημερινή αυλαία.
Η Μύκονος ζει στο ρυθμό των εκλογών και ένα είναι το σίγουρο, ότι έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες στην καθημερινότητα μας σε αυτό το όμορφο μέρος.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.