Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος "ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη" διοργάνωσε για άλλη μια φορά την καθιερωμένη καλοκαιρινή μουσική βραδιά, με σκοπό, τα έσοδα να διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου, που όπως είναι γνωστό διατηρεί Τράπεζα Αίματος.
Τον λόγο είχε ο Πρόεδρος της "Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης" κος Γυφτοκώστας ο οποίος ευχαρίστησε τους όλους όσους δίνουν το παρών στις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο Σύλλογος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η κα Ελισάβετ Ψυχάρη, επισκέπτρια Υγείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας με το οποίο και συνεργάζεται ο Σύλλογος, την οποία και κάλεσε στο βήμα ο κος Γυφτοκώστας για της απονείμει αναμνηστικό δώρο και να την ευχαριστήσει για την συνεχή υποστήριξη της προς το Σύλλογο και τους Μυκονιάτες.
Επίσης ο κος Γυφτοκώστας κάλεσε και τον Διοικητή της 6ης ΜΣΕΠ όπου του απένειμε αναμνηστικό δώρο και τον ευχαρίστησε για την συμβολή του και την υποστήριξη του σε όλες τις αιμοδοσίες που έχει πραγματοποιήσει ο Σύλλογος στη Μονάδα.
Σε μια καταπληκτική ζεστή καλοκαιρινή βραδιά η ατμόσφαιρα γρήγορα ζεστάθηκε, το γλέντι και ο χορός άρχισε από τα πολύ όμορφα τραγούδια της ρεμπέτικης παρέας του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Μυκόνου. Έτσι απολαύσαμε το Ευριπίδη Μασάκη, τον Μανώλη Πουλουδή, τον Απόστολο Σαχά, τον Φρατζέσκο Σκαγιά, τον Πέτρο Βερώνη, τον Μάνο Βασιλόπουλο, τον Βασίλη Σερεμέτη και τον Κώστα Νικολόπουλο. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι Μυκονιάτες οργανοπαίχτες όπου και έδωσαν την δική τους νότα και χρώμα στην μουσική βραδιά.
Ευχαριστούμε την "Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη" για την όμορφη βραδιά μου μας χάρισε. Καλό πολιτιστικό καλοκαίρι σε όλους.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.