Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης

mykoniatiki allilegyhi
mykoniatiki allilegyhi

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης. Στο «ΜΥΚΟΝΟΣ BAR» σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2007 ο “Φιλανθρωπικός Σύλλογος Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος κ.Γυφτοκώστας ευχαρίστησε τον κόσμο της Μυκόνου που με το παρόν του στις τρεις αιμοδοσίες που έγιναν την χρονιά που μας πέρασε είχε ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της δημιουργηθείς τράπεζας αίματος του συλλόγου για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων του νησιού μας, των Μυκονιατών που ζουν στην Αθήνα και των φίλων της Μυκόνου.
Μήνυμα ευχαριστίας έστειλε και ο Δεσπότης μας το οποίο και διάβασε ο Γενικός Διευθυντής Νεότητας και Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Πέτρος Μαραγκός.

Επίσης η κα Μαργαρίτα Γρυπάρη διάβασε ευχαριστήριο μήνυμα της επισκέπτριας Υγείας κας Ελισάβετ Ψυχάρη του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας με το οποίο και συνεργάζεται ο “Φιλανθρωπικός Σύλλογος Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη”. Επίσης η κα Γρυπάρη μετέφερε τις ευχαριστίες και τις ευχές για μια καλή χρονιά από όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μυκόνου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου δεν ξέχασε κανέναν και η όμορφη και γευστική βασιλόπιτα μοιράστηκε σε όλους τους προσκεκλημένους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Δήμαρχος Μυκόνου κος Χρήστος Βερώνης, Δημοτικοί Σύμβουλοί και πλήθος κόσμου.

Το χρυσό φλουρί, προσφορά του κου Γιώργου Σταμούλη, έπεσε στην κα Θεοδοσία Γυφτοκώστα. Ο Σύλλογος ενημέρωσε για τα πεπραγμένα του 2006 και πολλά δώρα, προσφορά των καταστημάτων της Μυκόνου, μοιράστηκαν σε τυχερούς ύστερα από λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.