Κεντρική ομιλία της κ.Δέσποινα Νάζου – Κ.Ε.Πο.Μ.


Την κεντρική της ομιλία στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποίησε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Μυκόνου κ.Δέσποινα Νάζου σε μία πολύ θερμό κλίμα για μια καλύτερη Μύκονο.
Η κ.Νάζου μεταξύ άλλων ανέφερε :
Αγαπητοί μας συμπολίτες σας καλησπερίζουμε απόψε στην επίσημη προεκλογική ομιλία της ΚΕΠΟΜ και σας ευχαριστούμε που ήρθατε να μας ακούσετε.
Πέρασαν οι μέρες, φτάσαμε κοντά στην κρίσιμη ημέρα, και σε τίποτε δεν ξελαφρώσαμε ως τοπική κοινωνία. Αντιθέτως όλο και πιο πολύ μας βαραίνει από τη μια, η προίκα των σκανδάλων που την φορτωνόμαστε όλοι ως τοπική ντροπή, μαζί με την εθνική ντροπή της οικονομικής και κοινωνικής μας κατρακύλας και από την άλλη έχουμε το πρόγραμμα Καλλικράτης, ένα αμφιλεγόμενο μοντέλο διοίκησης για τις τοπικές κοινωνίες.
Εδώ εμείς σήμερα θα τα πούμε όλα με θάρρος, όπως πάντα το πράτταμε και όπως θα συνεχίσουμε και μετά τις εκλογές.
Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές πάμε χονδρικά με ένα καλάθι φορτωμένο:
Από Οικονομική Κακοδιαχείριση και άφαντα κλεμμένα χρήμα, από υπόλογους, φανερά υπόδικους, ή δυνητικά υπόδικους αιρετούς, υπαλλήλους
Από γενικότερη πολιτική κακοδιαχείρηση, με το δήμο να είναι τσιφλίκι παραγοντίσκων και κοτσαμπάσηδων πράγμα που αντανακλάται και επηρεάζει την κοινωνική ζωή και τις αξίες με βάση τις οποίες οργανώνουμε συνολικά την καθημερινότητά μας
Από υποψήφιους δημάρχους και συμβούλους που τάζουν λαγούς, αλλά δεν είναι ικανοί να ξηλώσουν ούτε μια ομπρέλα από παραλία, ούτε ένα όχι να πουν στις πιέσεις για ρουσφέτια. Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να αρθρώσουν μια πιστευτή κουβέντα ότι μπορούν να θωρακίσουν τους θεσμούς της τοπικής δημοκρατίας, γιατί απλά ποτέ δεν το έπραξαν, ποτέ δεν πίστεψαν σε κάτι τέτοιο, ή όπως λέμε με μια έκφραση του συρμού: "Δεν το έχουν"! Δεν το έχουν να είναι δημοκράτες, όπως δεν το 'χουν και για πολλά ακόμη ζητήματα.
Το 4ο πακέτο που έχει το καλάθι είναι η παρουσία, δια της απουσίας, σε αυτές τις εκλογές του Χρήστου Βερώνη. Τον εννοούμε ως ένα μοιραίο πρόσωπο με συγκεκριμένες κοινωνικές συμπεριφοράς και δεξιότητες, αλλά τον εννοούμε και ως αυτό που αντιπροσωπεύει, ως ένα σύνολο αντιλήψεων, που στιγμάτισαν τα πολιτικά ήθη, στιγμάτισαν και ξεχαρβάλωσαν την αυτοδιοίκηση, αντιλήψεις με τις οποίες γαλουχήθηκαν πολλοί από αυτούς που σήμερα ζητάνε την ψήφο σας.
Το 5ο πακέτο αφορά τον πρόγραμμα Καλλικράτης που μπαίνει σε ισχύ ήδη από την πρώτη του Γενάρη. Η νέα δημοτική αρχή θα είναι προετοιμασμένη ή ανίκανη να αντεπεξέλθει στα νέα δεδομένα; Όχι μόνο η δημοτική αρχή,αλλά συνολικά η μυκονιάτικη κοινωνία, θα είναι ενημερωμένη για το μέλλον της με την εφαρμογή αυτού του νόμου;
Αρχίζοντας από το πρώτο πακέτο, των οικονομικών σκανδάλων, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια οικονομική κακοδιαχείρηση τέτοιου μεγέθους που δεν βουίξαμε μόνο εμείς, αλλά βούιξε όλη η Ελλάδα.
Μεγάλη η αναταραχή, υπόδικοι υπάλληλοι, υπόδικοι αιρετοί, νυν και πρώην. Υπόλογοι στον κόσμο της Μυκόνου όλοι όσοι από αυτούς, μαζί με μερικούς ακόμη άλλους, συμμετείχαν τα τελευταία 20 χρόνια αδιαλείπτως στα δημοτικά συμβούλια και ούτε ενδιαφέρθηκαν να φτιάξουν ελεγκτικούς μηχανισμούς, ούτε να μάθουν τα ποσά είσπραξης από τους τοπικούς φόρους, ούτε καλά καλά ποιοί είναι αυτοί οι φόροι και ποιοι οι οφειλέτες. Τις 2 τελευταίες τετραετίες, που η οικονομική κακοδιαχείρηση φάνηκε ότι πήρε τερατώδεις διαστάσεις, έχουμε και την εφαρμογή διπλογραφικού συστήματος που μας έδωσε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε το μέγεθος της κλοπής. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χειριστής του διπλογραφικού, γιατί συναίνεσε ο Δήμαρχος για τη μετάθεση της αρμόδιας υπαλλήλου, της μοναδικής που χειριζόταν αυτό το σύστημα.
Το αποκορύφωμα αυτής της κακοδιαχείρησης ήταν το ξήλωμα της οικονομικής υπηρεσίας με δυσμενή μετάθεση των υπαλλήλων, εκ των οποίων κάποιοι είχαν βοηθήσει στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Αυτό το ξήλωμα έγινε σε ύποπτο χρόνο, προεκλογικά και είναι κάτι για το οποίο εμείς είχαμε ασκήσει έντονη κριτική. Μόλις χτες αποδείχτηκε το πόσο ύποπτη ήταν αυτή η διαδικασία, αφού εκδόθηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά απόφαση που διατάσει την άμεση αναστολή εκτέλεσης αυτής της μετάθεσης. Δικαιώνεται έτσι πρωτοδίκως ο υπάλληλος κ. Κ. Κατσούδας που προσέφυγε, για το παράνομο της ενέργειας του κ. Δημάρχου να τον μετακινήσει προεκλογικά.
Μαζί με το ξήλωμα των υπαλλήλων είχαμε και το προεκλογικό ξήλωμα του λογισμικού για το οποίο καλέσαμε επίσημα τον Δήμαρχο να μας ενημερώσει. Σε καιρούς που εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις ενέργειες σαν και αυτές είναι κάτι παραπάνω από προκλητικές και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι όλα έγιναν χωρίς δόλο. Γιατί δεν γίνονται αλλαγές λογισμικού, ούτε σε προεκλογική περίοδο, ούτε στη μέση της χρονιάς.

Και τα χρήματα σε ποιανού την τσέπη είναι; Τα χρήματα αυτά ως επί το πλείστον αρχικά ήταν των επισκεπτών που τα έδωσαν στους επιχειρηματίες του νησιού αγοράζοντας τις υπηρεσίες αναψυχής που τους προσέφεραν. Οι επιχειρηματίες με τη σειρά τους απέδιδαν ένα τμήμα των χρημάτων με τη μορφή δημοτικών τελών στο Δήμο. Τα χρήματα από τα τέλη και τους φόρους είναι που μετατρέπονται σε τοπική ανάπτυξη και γίνονται καλές παροχές στην υγεία, δηλαδή καλά εξοπλισμένα Κέντρα Υγείας, καλής ποιότητας παιδεία (κτίρια, βιβλιοθήκες, παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών δομών). Αυτά τα χρήματα δημιουργούν και υποστηρίζουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής για όλους μας στο νησί, με παροχές και δομές καθαριότητας και δημόσιας υγιεινής.

Ε! Αυτά τα χρήματα των Μυκονιατών, τα δημοτικά χρήματα δεν στήριξαν ένα καλορυθμισμένο σχέδιο ανακύκλωσης παρά έγιναν ιδιωτικό χρήμα σε off shore εταιρείες! Δεν έγιναν ένας οργανωμένος χώρος υγειονομικής ταφής των σκουπιδιών μας ώστε να μην τα καίμε και πεθαίνουμε από καρκίνο αλλά μπήκαν σε off shore εταιρείες. Δεν έγιναν πολιτισμός, δεν έγιναν υψηλού επιπέδου τουριστική προβολή για τη Μύκονο και τη Δήλο, αλλά μπήκαν σε off shore εταιρείες! Δεν έγιναν ασφαλείς δρόμοι, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, συγκοινωνίες, δεν έγιναν δημοτικά αιολικά πάρκα, αλλά έγιναν off shore εταιρείες!
Έχουμε γίνει περίγελως και εντός και εκτός Ελλάδας. Είμαστε στο μικροσκόπιο εισαγγελέων και ελεγκτών και δεν βγήκε κανένας από τους νυν αιρετούς, να παραιτηθεί, έστω να ζητήσει μια συγγνώμη και να αναλάβει τις ευθύνες του. Τουλάχιστον τις πολιτικές. Γιατί οι πολιτικές ευθύνες είναι εξίσου βαριές με τις ποινικές.

ΕΜΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΤΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ – ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΩΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΑΠΟ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΒΛΑΨΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ.
Ε! ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Αντί για συγγνώμη τι βγαίνουν και κάνουν; Βγαίνουν και ζητούν να τους ψηφίσετε, ρίχνουν μπετά και δωροδοκούν τον κόσμο για να ξαναπιάσουν τις καρέκλες να καλύψουν τις πομπές τους και για τα σοβαρά λένε δεν ξέρουμε τίποτα. Γιατί μόνο αυτό τους νοιάζει να καλύψουν και όχι να κάνουν κάτι.
Δεν θέλουν άλλωστε να κάνουν κάτι, δεν είναι ικανοί, διαφορετικά θα είχαμε μια άλλη Μύκονο μπροστά μας. Σκεφτείτε ότι η Μύκονος είναι απούσα από τον προγραμματισμό για έργα και τις Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις καθώς δεν κατέθεσε μελέτες, ούτε εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που δίνει το ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση έργων.

Η Μύκονος ρήμαξε και ας μας τονίζουν ότι παίρνουμε βραβεία! Αυτά είναι στάχτη στα μάτια, καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς. ʼλλα μιλούν τα γεγονότα και άλλα δείχνουν οι δείκτες. Δείχνουν ότι ενώ είμαστε η περιοχή με το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα σε όλη την Ελλάδα έχουμε βασικά προβλήματα στις υποδομές, που δεν τα έχουν ούτε στην Καλκούτα. Από την Κυριακή μέχρι χθες βράδυ καίει ανεξέλεγκτα η παλιά χωματερή και όλοι οι υποψήφιοι τρέχουν από δω κι από κει και τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Μόνο ο υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος της Κ.Ε.Π.Μ. Όμηρος Ευαγγελινός είχε την ευαισθησία να καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

ΕΛΑ ΚΟΣΜΕ! Εδώ η τιμημένη Μύκονος, εδώ και η καλή χωματερή που όλα τα καίει, και τα σκουπίδια και τα βραβεία και τους ανθρώπους.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
– Αγαπητοί συμπολίτες μας, σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνουμε δυναμικά άνθρωποι ικανοί, με προσφορά στα δημόσια πράγματα, με γνώσεις, με ιδέες, με δημοκρατικές πεποιθήσεις. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με λίγους πόρους, δουλέψαμε πολύ για να μπορέσουμε να σταθούμε απέναντί σας και να διεκδικήσουμε την ψήφο σας.
Συντάξαμε τις προγραμματικές μας θέσεις για το Δήμο με βάση του τί μπορεί να πραγματοποιηθεί και με δεδομένο τον περιορισμό αποότο νόμο του Καλλικράτη. Αποφύγαμε πολύ συνειδητά τις κούφιες υποσχέσεις δεν θέλαμε να σα θαμπώσουμε με εντυπωσιακές και ακατανόητες ορολογίες και ήμασταν ρεαλιστές. Είναι το καλύτερο υλοποιήσιμο πρόγραμμα που κυκλοφορεί προεκλογικά στη Μύκονο, που σέβεται τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων και δεν μας κάνει να μοιάζουμε με Μαυρογιαλούρους πολιτικούς. ʼλλωστε ήδη πολλοί από εσάς έχετε ήδη σχολιάσει πολύ θετικά το ότι είναι κατανοητό, χωρίς φλυαρίες, έχει μέτρο, δεν κάνει επίδειξη γνώσεων και δεν είναι κακογραμμένη συρραφή αποσπασμάτων από εγχειρίδια πολεοδομίας και τουριστικής ανάπτυξης. Γιατί και αυτό το είδαμε μέσα στα προγράμματα φέτος. Να αντιγράφονται ολόκληρες σελίδες από τόμους του υπουργείου ή από σελίδες του ιντερνετ για το ΕΣΠΑ, για ευρωπαϊκά προγράμματα, χωρίς καν μια παραπομπή για λόγους φανφαρονισμού προκειμένου να γεμίσει με βαρύγδουπες λέξεις ώστε να καλυφθούν άλλες αδυναμίες.
Αλλού είναι η ουσία αγαπητοί συμπολίτες μας και όχι στα κακογραμμένα κατεβατά και τις αποσπασματικές εντελώς παράταιρες λόγιες αναφορές στο γάλλο ιστορικό Μπρωντέλ που αν ήξερε πώς τον χρησιμοποιούν θα έτριζαν τα κόκαλά του.
Θέσαμε κάποιους βασικούς άξονες συνολικά για το νησί.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΠΟΜ
Η Κ.Ε.Πο.Μ. στηρίζεται στην βαθιά της πεποίθηση ότι μόνο μέσα από τη συσπείρωση και τη συλλογικότητα θα πετύχουμε τη ριζική αλλαγή του σκηνικού στη Μύκονο
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών είναι μια ομάδα δημοκρατικών και προοδευτικών ανθρώπων που δικτυώθηκαν και συμφώνησαν ότι πρέπει να διεκδικήσουν δυναμικά την ανατροπή του καθεστώτος στη Μύκονο και στηρίζεται στην βαθιά πεποίθηση ότι μόνο μέσα από τη συσπείρωση και τη συλλογικότητα θα πετύχουμε τη ριζική αλλαγή του σκηνικού.

Η ΚΕΠΟΜ αποτελείται από ανθρώπους που μερικοί ήδη είναι γνωστοί σας από παλαιά, με αγωνιστική παρουσία από τη ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ, ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, άλλοι απο το δυναμικό ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, άλλοι από την συμμετοχή στην αυτοδιοίκηση και άλλοι είναι πολίτες που με την παρουσία τους στην καθημερινότητα, στο στίβο της ζωής, της επιβίωσης έχουν δείξει τις ποιότητές τους, την πολιτική τους αξιοπρέπεια, τη δύναμή τους να υπάρχουν ως δημοκράτες έξω από το σύστημα διαφθοράςΑυτή η ομάδα έχει μέχρι στιγμής δώσει τα καλύτερα μαθήματα στον τρόπο που πρέπει να διεξάγεται ένας προεκλογικός αγώνας. Δεν έχουμε ρίξει λάσπη σε κανέναν ενώ εμείς έχουμε δεχτεί εξαιτίας της κακίας και της ζήλειας των αντιπάλων μας που δεν μπορούν να αναμετρηθούν μαζί μας με πολιτικά επιχειρήματα γιατί ούτε καθαρές συνειδήσεις έχουν ούτε καθαρό πολιτικό λόγο.
-Αυτή η ομάδα και η συμμετοχή στις εκλογές μόνο το προΐμιο δράσεων. Συνέχιση της ύπαρξης μετά τις εκλογές, Έτσι κι αλλιώς το μεγάλο στοίχημα είναι μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από τη θέση που θα λάβει ο καθένας μας. Ο αγώνας για μια άλλη Μύκονο πρέπει να έχει συνέπεια, συνέχεια και αποτελεσματικότητα.
– Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μας είναι ποικίλους χώρους, καταγωγή είτε κατ επιλογήν κάτοικοι. Ψηφοδέλτιο που αντανακλά σε μεγάλο βαθμό αυτό που είναι η μυκονιάτικη κοινωνία σήμερα. Ανοιχτή, με έντονο στοιχεία τοπικότητας, επιχειρηματιών, εργαζομένων, που ζουν στη βάση αποδοχής κάποιων αρχών.
Ο κοινός τόπος μας: Η συνειδητοποίηση ότι το μοντέλο διοίκησης και ανάπτυξης της Μυκόνου, ήταν ολέθριο για τις ζωές μας, για το νησί μας, χωρίς μέλλον.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που πλαισιώνουν το συνδυασμό ως υπ. Σύμβουλοι. Που συναντηθήκαμε. Που ανταλλάξαμε απόψεις, που πλούτισα εγώ από την επαφή. Είναι ιστορικής σημασίας η δράση μας. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες τους γιατί νιώθω ότι εγώ σε αυτές τις εκλογές δεν είμαι μόνο ο εαυτό μου, αλλά είμαι το συμπύκνωμα ενέργειας, οι σκέψεων, συναισθημάτων 32 ανθρώπων.
Αισθανόμαστε ήδη νικητές αυτών των εκλογών, αφού με την προεκλογική παρουσία μας, προσθέσαμε χρώμα πολιτικό, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, με αξιοπρεπή συμβολή στο διάλογο και τη συνεννόηση.
Είμαστε στο σημείο μηδέν κι όσοι ακόμα μπορούμε να συλλογιόμαστε λεύτερα, πρέπει και λεύτερα να ψηφίζουμε και να μιλάμε.

Είναι η ώρα της Μυκόνου, η ώρα της Κ.Ε.Πο.Μ.
– ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ .
– ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ.
– ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
– ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
– ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
– ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Στην συνέχεια η υποψήφια Δήμαρχος Μυκόνου παρουσίασε τους συνεργάτες του συνδυασμού της όπου και τους ευχαρίστησε για την αμέριστη υποστήριξη τους και κυρίως για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο της.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. ʼννα Καμμή, η Jana Stasova, ο Λεωνίδας Πατραμάνης, και ο ο Δημήτρης Κουκάς, ο Ευθύμιος (Μάκης) Μωράκης και ο Γρηγόρης Καμμής.

Αύριο, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010, η κ.Δέποινα Νάζου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους αγγλόφωνους πολίτες της Μυκόνου στο εστιατόριο La Rosticceria (δίπλα στην εφορία).

Καλή επιτυχία σε όλους.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.