Αρχείο (2005-2011)

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Μαραθιού ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής στις 4 Δεκεμβρίου στο νηπιαγωγείο Μαραθιού και αναλυτικότερα:. Continue Reading Ευχαριστήρια επιστολή

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ
ΜΑΡΑΘΙΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μύκονος, 10/12/10

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Μαραθιού ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής στις 4 Δεκεμβρίου στο νηπιαγωγείο Μαραθιού και αναλυτικότερα:.
Το Δήμο Μυκόνου για την οικονομική του ενίσχυση. Τη Σχολική Επιτροπή για την παραχώρηση του χώρου του νηπιαγωγείου. Τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου Μαριλένα Δρυμάκη καθώς και τις δασκάλες για τη βοήθειά τους. Το σύλλογο Γυναικών Ανωμερίτισσες για την παραχώρηση τριών ξύλινων χριστουγεννιάτικών σπιτιών. Τις κοπέλες του Παιδικού Σταθμού Αεροδρομίου, Κονταράτου Κατερίνα, Μελαδίνη Μαρία, ,Κριτσώνη Μαρία, Γκέλου Πόπη, Κατερίνα Κουσαθάνα, Χαρά Κουσαθάνα, για τη βοήθεια τους και την ενεργή συμμετοχή τους στα παιχνίδια δραστηριοτήτων, τη συμμετοχή τους στην οργάνωση και διεξαγωγή της γιορτής. Την Πόπη Γκέλου για την οικονομική ενίσχυση. Τον Γιώργο Κουκά για το χριστουγεννιάτικο στολισμό. Τον Μιχάλη Ζουγανέλη για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και τη μουσική κάλυψη της βραδιάς. Την ʼννα Λοϊζου, την Εμμανουέλα Κοντού, την Μαρία Κουκά, τον Γιάννη Ασημομύτη και τον Σπύρο Τσοκανά για την ενεργή συμμετοχή του στη διεξαγωγή της γιορτής. Την εταιρία Starbucks για τα ροφήματα και τα δώρα. Το κατάστημα George Extreme για την προσφορά του αποκωδικοποιητή της λαχειοφόρου αγοράς. Το κατάστημα COSSET για τρεις δωροεπιταγές αξίας 400 ευρώ. Το κατάστημα Αγάπη Είναι για τα μπαλόνια. Το Σάκη Καζακίδη για τη μεταφορά των γραμμάτων στη Λαπωνία και όχι μόνο!!! Το φυτώριο του Βαγγέλη Γλύκου για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Την Δήμητρα Νάζου για το παραμύθι που διηγήθηκε στα παιδιά. Την Ιωάννα Χειμωνά για το Face painting. Την Ειρήνη Ζουγανέλη για τις χειροποίητες χριστουγεννιάτικες σκούπες. Τον Νίκο Αναστασίου για το μηχάνημα εκτύπωσης φωτογραφίας με τον ʼγιο Βασίλη. Την Παπαδοπούλου Ειρήνη, κατάστημα OIKIA για τα δώρα. Τον Πολυκανδριώτη Γιώργο, κατάστημα Forum, για τα δώρα και την οικονομική ενίσχυση. Τον Σταμάτη Ξυδάκη, κατάστημα Παράγωνο, για τα δώρα. Τον Καραλή Γιώργο για τη μεταφορά των ξύλινων σπιτιών από την ʼνω Μερά. Την οικογένεια Κλούρα, κατάστημα Κυκλάμινο, για τα γλυκά. Την Μαριέττα Πλουμιστού για τα νερά και τα ποτήρια. Τον Γιώργο Δακτυλίδη για τα λουκάνικα του hot dog. Το φούρνο Ζυμωτό, για τα ψωμάκια. Τον Ανδρέα Κονταρίνη για τη ζυγαριά. Τον Μανούσο Συριανό για τα τραπέζια.
Όλους τους γονείς που βοήθησαν και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και όλα τα παιδιά τα οποία μας έδωσαν το έναυσμα να διοργανώσουμε αυτή τη γιορτή με μεγάλη επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά

Το Διοικητικό Συμβούλιο
 

Ο Καιρός στη Μύκονο