Δωρεάν Εγγραφή για Καταχώρηση Βιογραφικού

Η δωρεάν εγγραφή σας στην Καταχώρηση Βιογραφικών, αφορά την δυνατότητα εγγραφής σας στην ιστοσελίδα μας, για να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας στο Μητρώο Βιογραφικών που είναι διαθέσιμο σε εργοδότες (εργοδότες μέλη του e-mykonos), που αναζητούν προσωπικό. Καταχωρείστε το βιογραφικό σας στο μητρώο μας και τραβήξτε τη προσοχή του εργοδότη. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει τα εξής:

  • Το βιογραφικό σας είναι διαθέσιμο σε εργοδότες που αναζητούν προσωπικό για τις επιχειρήσεις τους
  • Το βιογραφικό σας αποστέλλεται από εμάς σε εργοδότες που αναζητούν συγκεκριμένες ειδικότητες – επαγγέλματα

 

Φόρμα Εγγραφής για Καταχώρηση Βιογραφικού

 

Αποστολή Βιογραφικού
Διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις

 

 

Διευκρινήσεις:

Εφόσον κάνετε εγγραφή και επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα σας σταλεί στο email σας, θα οδηγηθείτε αυτόματα στο Προφίλ σας. Το ίδιο θα συμβαίνει κάθε φορά που θα κάνετε Login. Στο μενού της ιστοσελίδας Live & Work όπου υπάρχει ο σύνδεσμος login, σε εσάς που είστε εγγεγραμένος χρήστης, από τη στιγμή που θα εισέρχεστε στην ιστοσελίδα κάνοντας login, θα εμφανίζεται άλλο ένα μενού, το Members. Αυτό το μενού δεν είναι ορατό σε μη εγγεγραμμένους χρήστες. Επίσης, σε αυτούς που είναι εγγεγραμένοι χρήστες όπως εσείς, είναι ορατό Μόνο! εφόσον κάνετε LOGIN. 

Σε αυτό το μενού υπάρχουν σύνδεσμοι όπως: 
Το Προφίλ μου: Σε αυτή την ενότητα βρίσκεται το προφίλ σας. Υπάρχει μια προκατασκευασμένη φόρμα βιογραφικού, όπου μπορείτε να την συμπληρώσετε εφόσον θέλετε. Έχετε τη δυνατότητα να την αναβαθμίζετε, να αφαιρείτε στοιχεία ή να προσθέτετε πληροφορίες. Ετσι το βιογραφικό σας είναι πάντα Update! Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφία σας (πορτραίτο) ή να ντύσετε με φωτογραφία το εξώφυλλο του προφίλ σας.  
Ο Λογαριασμός μου: Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να αλλάζετε τους κωδικούς εισόδου σας (μέχρι 4 φορές). Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαγράψετε εάν θέλετε τον λογαριασμό σας. Εφόσον επιλέξετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας, κάθε πληροφορία και δεδομένο σας, διαγράφεται άμεσα.
Αποσύνδεση: Είναι το γνωστό Logout. Πατώντας αυτή την επιλογή κάνετε αποσύνδεση από τον Λογαριασμό σας. Εάν θέλετε να εισέλθετε ξανά στο Προφίλ σας, πρέπει να ξανακάνετε Login.

Tο Προφίλ σας θα βρίσκεται πάντα (εφόσον έχετε κάνει Login) στο μενού: e-mykonos – Live & Work – Members – Το Προφίλ μου